top of page
  • Forfatterens bildeIrene Nordlien

Et helt halvt år med RHR

Ringerike & Hadeland Regnskapsservice har nå levd "et helt halvt år". To ansatte har allerede blitt til tre. Etter å ha jobbet her i to måneder, ville jeg ta en prat med Anita og Wenche som står bak hvert sitt selskap. Går det egentlig så bra som det kan virke som? Hva skjer videre? Kan det tenkes at tre blir til fire?
Hvordan vil dere si det første halvåret har gått?

- Det har vært spennende, interessant og lærerikt, sier Wenche. - Mange brikker måtte på plass, både store og små. I oppstarten var det mye jobb uten kunder, så da den første kom var det veldig moro. - Enig, supplerer Anita. - Det har vært inspirerende og krevende å starte med blanke ark og å skulle bestemme alt fra start, men rett og slett utrolig moro! Det har gitt veldig mye å få lov til å følge sine egne tanker og vyer til det fulle.


Hvordan tror dere det andre halvåret blir?

Her svarer Anita kjapt: - Enda mer spennende!😊

- I løpet av første halvår har jeg fått inn klienter fra et bredt spekter – fra bilbransjen, restaurant, renhold, konsulenter til håndverkere. Det gjør hverdagen variert og spennende. Jeg elsker å sitte tett på kundene mine – derav vårt mantra: «vi er her for deg». Jeg ønsker at kundene skal føle på engasjementet vi som regnskapsførere har for kundene og deres selskap.

- Jeg tipper det vil fortsatt være noe preget av oppstart, sier Wenche. - Jeg ser for meg at de neste seks månedene vil ha fokus på å videreutvikle gode rutiner og oppfølging av eksisterende kunder, samt økt fokus på å få noen flere.


Hva er planen videre? Kommer tre til å bli til fire?

- Minst! sier Anita. - Det vil selvsagt gå hånd i hånd med oppdrag som vi forventer inn, men det er en del av en strategisk plan som vi har klokketro på. Jeg er overbevist om at vårt engasjement for kundene er vårt beste salgsargument og som vil gi flere kunder i tiden framover, så da handler det om å få tak på de rette kollegaene til å supplere oss. Det neste halvåret tenker jeg at vi skal knytte til oss en til to nye kollegaer. Per i dag ser jeg for meg at det like gjerne kan være en deltidsstilling for rette vedkommende om det er ønskelig. Det viktigste for meg er at våre framtidige kollegaer har den rette kompetansen og deler vårt syn på service og engasjement for faget vårt og kundene vi betjener.


Hadelendingen Wenche er noe mer nøktern: - En utvidelse vil komme naturlig med økt kundeportefølje, og det vil det helt klart være rom for. Det er viktig for meg at arbeidsmengden er jevnt fordelt, slik at alle som jobber her har en god arbeidshverdag.


Da har vi det på det rene - vi skal bli flere! Hva slags person(er) skal dette være?

Her er damene samstemte og tydelige: - Jeg ønsker en ansvarsbevisst, engasjert og nøyaktig person, sier Wenche. - Den må kunne stå inne får RHRs verdier og være med på å utføre dette i hverdagen. Gjerne en med noe erfaring fra regnskap, men må ikke være autorisert. Det kan også være noen rett fra skolebenken. Sosialt må det være en blid og omgjengelig person som deltar i samtalene, både faglig og privat. Gjerne en som liker frisk luft og er glad i å ha det litt gøy!

- Helt klart, sier Anita! - I tillegg til alt dette ønsker vi oss kollegaer som ønsker å være «en del av familien». En som ønsker å ta del i et miljø hvor vi deler hverdagens opp- og nedturer med hverandre og bryr oss om hverandre. Det sosiale hos oss har vært begrenset av korona fra oppstart, men noe har vi dog fått til. Blant annet en julebords helg på hytte til fjells hvor selve julebords middagen ble inntatt i stillongs etter en god tur i fjellheimen først. Med andre ord; et uformelt, avslappet og nært forhold mellom kollegaer er kjernen i arbeidsmiljøet vårt.
Hvordan er vi egentlig, vi som jobber i RHR?

- Faglig sterke, rause med tanke på kunnskapsdeling og opptatt av at alle skal lykkes og utvikle seg, sier Anita og fortsetter: - Uformelle og uhøytidelige, litt skravlete, veldig dedikerte i det vi gjør.

- Wenche fortsetter i samme spor: - Vi er kunnskapsrike, engasjerte og glade i jobben vår. Vi bryr oss om kundene våre og faget vi utøver, og hverandre! I tillegg er vi blide og sosiale og liker å ha det moro på jobb («små gleder»). Vi er aktive og glade i friluft, og strikking 😉


Lyst til å jobbe hos oss?

Intervjuet nærmer seg slutten. Damene har forsvunnet inn til hver sin hule. Korona har bestemt at vi ikke kan bevege oss nærmere enn to meter, men stemmene våre når langt og man kan høre de stort sett hele dagen. Her er kontordørene alltid åpne og det er rom for å snakke om alt du trenger å snakke om - faglig og sosialt.


Kan du tenke deg å jobbe med oss? Send oss en mail på post@rhrservice.no og fortell litt om deg selv, kanskje blir det du som blir den fjerde eller femte i vårt fantastiske felleskap?

0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle
bottom of page